De locatie

De locatie

U vindt ons tegenover het station, midden in het dorp Santpoort-Zuid. In ons schoolgebouw zijn ook peuteropvang Op Stoom en voor-  en naschoolse opvang Partou gevestigd. 

Het gebouw

Onze school is gebouwd in de vorm van een lang lint en heeft verschillende in- en uitgangen voor de groepen.  Dat is prettig, want zo voorkomen we drukte bij de deur. De kleuters worden door de ouders/verzorgers vanaf 8.20 uur naar de klas gebracht en is er een inloop met diverse materialen. Om 8.25 uur gaat de bel op het grote plein en gaan de deuren open voor de groepen 3 t/m 8. Om 8.30 starten alle groepen met een kwartier aandacht voor lezen en taalontwikkeling. 

images-3

Speelpleinen

Het grote plein is voor de leerlingen van groep 3 tot en met 8. De kleuters hebben een eigen speelplein dat apart ligt, prettig besloten tussen de school en de gymzaal. Het kleuterplein is in 2012 opnieuw aangelegd en voorzien van een mooi houten speeltoestel en een zandbak.

Gymzaal

Aan de achterzijde van de school ligt een moderne gymzaal, ’t Gymhuys. Hier hebben de leerlingen van groep 3 t/m 8 gymles van onze vakdocent. De groepen 1/2 hebben gymles van hun eigen juf in hun eigen speellokaal.

Kennismaken? Maak een afspraak!