De locatie

De locatie

U vindt ons tegenover het station, midden in het dorp Santpoort-Zuid. In ons schoolgebouw zijn ook peuterzaal De Hummelhoek en naschoolse opvang De Dikke Maatjes gevestigd.

Het gebouw

Onze school is gebouwd in de vorm van een lang lint en heeft verschillende in- en uitgangen voor de groepen.  Dat is prettig, want zo voorkomen we drukte bij de deur. De kleuters worden door de ouders/verzorgers vanaf 8.15 naar de klas gebracht en is er een inloop met diverse materialen. Om 8.20 gaat de bel op het grote plein en gaan de deuren open voor de groepen 3 t/m 8. Om 8.30 starten deze groepen met een kwartier lezen (groep 3 na de kerstvakantie).

images-3

Speelpleinen

Het grote plein is voor de leerlingen van groep 3 tot en met 8. De kleuters hebben een eigen speelplein dat apart ligt, prettig besloten tussen de school en de gymzaal. Het kleuterplein is in 2012 opnieuw aangelegd en voorzien van een mooi houten speeltoestel en een zandbak.

Gymzaal

Aan de voorzijde van de school ligt een spiksplinternieuwe gymzaal, het Gymhuys. De tijd dat we met de bus naar omliggende sportzalen moesten reizen, is voorgoed voorbij. Voortaan gaat er geen minuut meer verloren van de gymnastiekles want de kinderen zijn vanuit school binnen 2 minuten in de sportzaal.

Kennismaken? Maak een afspraak!