Opvang voor uw kind, bij Partou

Een liefdevolle omgeving voor ieder kind.

Buitenschoolse opvang (BSO bij Partou!)

De BDS werkt samen met opvangpartner Partou. In samenwerking met Partou verzorgen we voorschoolse opvang vanaf 7.30 uur op alle schooldagen en schoolvakanties. Partou biedt alle dagen naschoolse opvang tot 18.30 uur in ons schoolgebouw. Meer info over Partou en aanmelden via https://www.partou.nl/

Wat wij doen bij de opvang

Onze kleinschalige bso zit in het pand van de Brederode Daltonschool. Voor de kinderen een veilige en vertrouwde plek. Kinderen kiezen bij ons waar ze zelf zin in en hebben. Ze kunnen naar hartenlust spelen op het aansluitende schoolplein, maar we trekken er ook graag op uit naar nabijgelegen park, de speeltuin of de duinen. En in de vakantie pakken we extra uit: op bosavontuur, waar we in bomen klimmen, pijl en boog maken en gezellig rondom het kampvuur zitten!

  • Kinderen blijven in school voor de bso, veilig en vertrouwd.
  • We trekken er graag op uit naar het park, de duinen en recreatiegebied Spaarnwoude.
  • Uitdagende activiteiten en thema’s, waaronder jaarlijkse Modderdag en het Unicef Kinderrechten en het Filmfestival.
  • Gevarieerd vakantieprogramma met een spannend bosavontuur en leuke uitjes.

Gaat je kind naar de opvang?

Kennismaken is altijd mogelijk. Neem daarvoor contact op met de locatiemanager Silvia Barrientos Perez.

Je kind vermaakt zich de hele dag bij ons. We zorgen dat je kind zich prettig voelt tussen de andere kinderen, lekker met vrienden ravotten en samen buiten spelen. Dankzij onze app beleef je de hele dag mee met je kind.

Adres

Willem de Zwijgerlaan 110
2082BD Santpoort-Zuid
06 20 72 05 89
E-mail: willemdezwijgerlaan@partou.nl

Locatiemanager

Silvia Barrientos Perez

Locatiemanager aan het woord:

“Bij Partou staat plezier maken met leeftijdsgenootjes voorop. Fantastisch om te zien hoe kinderen bij ons de ruimte nemen om zelf te ervaren, te ontdekken en zich te ontwikkelen!’

          Silvia, locatiemanager Partou BDS

Peuteropvang op de BDS “De Boterbloempjes”

Peuters zijn misschien wel de mooiste, kleine eigenwijsjes op de wereld. Ze willen namelijk het liefst alles ‘zelluf’ doen. En dat maakt hen tot een bijzondere groep om mee om te gaan. Het ontdekken van de eigen mogelijkheden stimuleren we op onze peuteropvang volop. Spelenderwijs geven we vaardigheden mee die jouw peuter straks als kleuter nodig heeft.

De peuters kunnen vanaf 2 jaar naar de opvang bij groep Boterbloem. De tijden zijn gelijk aan die van de school en is alle dagen open. Omdat de peuteropvang in een ruimte zit aansluitend aan de onderbouwgroepen van de school, gaat de overgang soepel en vrijwel ononderbroken. Dat is fijn voor de ouders en heel veilig voor de kinderen.

De pedagogisch medewerkers die de peuters begeleiden, werken bij Partou. Zij hebben dan ook de organisatie van de pov in handen.